.

.

Keego безжични затъмнени клетъчни нюанси за прозорци отдолу нагоре плисирани прозорец щори водоустойчиви термични изолирани залини за пчелна пита за дома, офиса и с?

Keego безжични затъмнени клетъчни нюанси за прозорци отдолу нагоре плисирани прозорец щори водоустойчиви термични изолирани залини

BGN 2.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Забележка : Ако не сте сигурни в размера, който трябва да закупите, или размерът, от който се нуждаете, не е включен във връзката, не се колебайте да се свържете с мен и аз ще бъда на вашата услуга. Оценяваме прецизните мерки на клиента, които се прибира и се простира безпроблемно с постоянна сила; Нашата патентована пролетна намотка вътре удължава живота на пружините, избягва отскока или провиснала ефективност и опростява монтажа на затъмнените долни щори нагоре. Изработена по поръчка : Безжичните затъмнени щори и нюанси са изработени по поръчка, ширината на персонализираната е 23 "до 59", а височината е 10 "до 70". Вътрешно монтиране изисква 1,5 "минимална дълбочина на прозореца, предлагаме приспадане 0,25" за пропаст в инсталирането на сигурността. За външно монтиране ширината, която закупувате, е точно ширината, която получавате. За повече затъмнение предлагаме да добавите 4 "към ширината и височината. Включена инструкция за хардуер и инсталиране на монтаж, много лесна за инсталиране.

Подробни спецификации

Свързани продукти