.

.

Маркови лепкави крепежни елементи за гръб и контур-отлепете и залепете постоянна лепяща лента и кръгове, които поддържат класните стаи, дома и офисите организиран?

Маркови лепкави крепежни елементи за гръб и контур-отлепете и залепете постоянна лепяща лента и кръгове, които поддържат класните

BGN 2.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Велкро марка лепкава обратно кука и контур крепежни елементи осигуряват силна задържаща сила. Просто пилинг и залепване приложение. За гладки повърхности като боядисана стена, стъкло, метал и повечето пластмаси, може да се използва за вътрешни или външни приложения. Марката велкро е оригиналната закопчалка за кука и контур. Много по-добра издръжливост и здравина от други крепежни елементи на марката. Те се предлагат в квадрати, монети, ленти и ленти и се предлагат в гама от различни размери и цветове. А трябва да има за всеки дом, училище или офис. Чудесно за организация, монтаж, окачване и осигуряване. Инструкции : 1. Чиста и суха повърхност преди нанасяне.2. Отлепете лентата от закопчалката и натиснете здраво на място.3. Лепилото достига максимална здравина след 24 часа. Забележка : не се препоръчва за платове, гъвкав винил или подводно използване. Продължителното излагане на пълна слънчева светлина може да повреди закопчалката. Подходящ за гладки повърхности : закопчалка за кука и контур се придържа към повечето гладки повърхности; разполага със силно лепило за организиране у дома, училище или офис; не се изисква шиене, залепване или гладене. Силно и сигурно захващане : създава дълготрайна връзка, която се прилага лесно върху гладки повърхности на закрито, включително стени, стъкло, плочки, пластмаса, метал и дърво—идеални за ежедневна употреба –възможностите са безкрайни. Училищни пособия за учители и възпитатели : многобройни приложения за поддържане на подредена класна стая-закрепете елементи към бюра и папки, залепете етикети с имена на гърба на столовете, прилепете изтривалки за бяла дъска и маркери към дъската; лепкавата задна лента осигурява много приложения. Обратно към училищни пособия за ученици : поддържайте училищните проекти организирани и сигурни, използвайте, за да добавите затваряне на папки за домашни, закачете предмети и украсете шкафчета, добавете изкуства и занаяти към училищните проекти, организирайте бюра у дома и в класната стая. Изрежете, натиснете и задайте : лесна за използване лента за рязане до дължина; разширете ролката до желания размер, изрежете, отлепете защитната подложка и здраво натиснете, за да активирате лепилото; натиснете кука и контур здраво заедно за силно задържане.

Подробни спецификации

Свързани продукти