.

.

Преродени бебешки кукли, реалистични бебешки кукли за новородени с меко тяло, реалистични кукли за възобновяване на бебета, реалистичен подарък за бебешки кукли з?

Преродени бебешки кукли, реалистични бебешки кукли за новородени с меко тяло, реалистични кукли за възобновяване на бебета, реалистичен

BGN 9.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Два вида бебешка кукла : 1. Бебето е направено от силиконов винил и плат. Бебето има мека винилова глава и пълни крайници и прекрасно меко памучно съединено тяло. Не можеш да я къпеш. 2. Цялата кукла е направена от смесен силикон и може да бъде окъпана във вода, преродената кукла беше изваяна толкова реалистично в бебешкия мек винил, за да изглежда и да се чувства изключително истински, за да се гушкате като вашето истинско бебе. Тя има красиви ръчно рисувани детайли, ръчно нанесени мигли и ръчно боядисана коса, много е реалистично . сложно ръчно изтеглени нокти, зачервяване на ноктите и полупрозрачни нокти и дори някои нокти живот млечно половина от лунната форма. Топлите и влажни устни изглеждат естествени и меки, на които не можете да помогнете, но искате да се целувате. Ръцете и краката могат да се преместват нагоре и надолу, но не могат да се огъват, а бебето може да седи и да легне. Моля, обърнете внимание, че пакетът за доставка е обект на първата снимка.

Подробни спецификации

Свързани продукти