.

.

Чанта за носач на бутилка за бутилка Nuovoware, държач за торбичка с бутилка, регулируема раменна ръчна каишка Pocket прашка неопренов ръкав спортни бутилки за бутилка за ?

Чанта за носач на бутилка за бутилка Nuovoware, държач за торбичка с бутилка, регулируема раменна ръчна каишка Pocket прашка неопренов

BGN 4.53

Брой продукти
Продуктът е наличен

Подобрете качеството си на живот. Въз основа на вярата в подобряването на качеството на живот, ние се съсредоточихме върху въвеждането на кухненски продукти за домове по целия свят. Нашата цел е да ви помогнем да изпитате нов начин на живот, да донесете комфорт в ежедневието и готвенето си. Хубав домашен живот, с nuovoware до ваша страна .. . . . Размерът на тази торбичка за носене на бутилка с вода е както по -долу, моля, проверете размера на вашата бутилка и вижте дали тя ще се побере . височина : 9,1 инча / 23 см - 10,6 инча / 27 см. Диаметър : 3.3 инча / 8.5 cm. Zipper Pocket : Подходящ за вашите лични карти или в брой . Дизайн на теглене : Безопасен и монтаж за разнообразие от бутилки . Ключов кука : Съберете ключовете си, без да загубите . Еластична лента : Сигурно задръжте телефона или други артикули .. Чантата за носач на бутилка с вода Nuovoware е подходяща за всяко място : училище 、 Пътуване 、 Лет лагер 、 Туристическа фитнес зала .. Премиум Материал : Изработен от висококачествен неопрен, нашата чанта за носене на бутилки има по-добра водоустойчивост, шок устойчива, като същевременно поддържа високата си мекота и еластичност. Материалът на неопрената го прави по -здрав и не е лесен за деформация при дълго време. Моля, обърнете внимание : Нормално е този продукт да има лека миризма поради материала, а миризмата ще се разсее след няколко дни . широко използвана : Тази чанта за носене на бутилка е идеалната за училище, пътуване, джогинг, туризъм, колоездене , къмпинг, пътуване или дори ако сте на плажа, във фитнеса или на спортни събития. Основи. Когато излезете, просто трябва да донесете тази чанта за бутилка с вода, няма нужда да носите чантата, за да държите тези малки предмети. Два начина за носене : оборудвани с подплатена каишка и регулируема каишка за рамо, за вас е удобно да носите. Тази чанта за носене на бутилки за спортна вода, което прави ръцете ви без да държите бутилката, когато сте на открито . Страхотно за деца и възрастни : тя ефективно може да предпази бутилката ви с вода от драскотини и износване и е оборудвана с регулируема каишка за рамо, която е подходяща за цялото тяло типове. Можете да го носите на рамото или напречното си тяло като чанта за пратеник или да го носите в ръката си.

Подробни спецификации

Свързани продукти