.

.

Аквариум имитация на дъгови силиконови силиконови топки за изкуствен таралеж с светещ ефект за резервоара за риба ландшафтна декорация за резервоари за рибна вод?

Аквариум имитация на дъгови силиконови силиконови топки за изкуствен таралеж с светещ ефект за резервоара за риба ландшафтна декорация

BGN 1.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Морски таралежи от силиконова дъга - цветни цветове, като великолепна дъга : прозрачните листа се разтварят във вода, а флуоресцентните точки на външния пръстен са осветени от LED светлини, като ореол, носейки ви мечтана подводен свят!. Размер : 7x12cm/11x18cm/13x23cm. Цвят : многоцветно/лилаво зелено/зелено/розово/синьо/лилаво синьо. . Очарователен аквариум декор : Имитирайки истинските морски таралежи, привлекателният орнамент на дъгата превръща вашия досаден рибен резервоар в жизнен океански пейзаж . свети под допълнителни светлини : Дъговият декор не може да бъде луминисцентно в тъмното, но свети под актинично осветление. Чудесен за озаряване и ободряване на вашия обикновен аквариум . Стабилен във вода : Проектиран със силна смола основа, той винаги стои стабилно в резервоара, когато иглите на дъгата се люлеят с движението на водата . надежден материал : силиконово тяло + смола. Той е направен от мек силиконов материал, който не причинява заплаха за вашата риба и е надежден да ги поддържате оживени по всяко време . Лесен за използване : Просто го сложете в резервоара си за риба и винаги ще остане реалистично изглеждащ. Подходящ както за прясна вода, така и за морски аквариуми .. Живот и цветни. Силиконов материал, лек, мек и динамичен;. Със статично електричество може да абсорбира финия прах, който не може да бъде филтриран, и е лесно да се почисти;. Екологично чист и нетоксичен, без вреда за риба. Това е добър избор за озеленяването на вашия резервоар за риба! Жилищният декор за морски таралеж - на базата на истинския морски таралеж, изкуственият орнамент озарява вашия резервоар за риба с привличащ вниманието цвят на дъгата. Перфектен заместител на скучни пластмасови декори . Привличащ светещ ефект - Имитационната дъгова топка свети ослепително под правилните цветове на LED светлини, носейки ви с отлично визуално удоволствие . Движете се с воден поток - неговите игли за дъгата винаги се люлеят елегантно с най -малкото движение на водния поток, добавяйки великолепна хармония към вашия резервоар за риба . надежден силиконов материал - изработен от надежден силиконов материал, този мек морски таралеж няма да повлияе на нормалния живот на вашата риба, когато украсява резервоара си . добавете цвят към риба Околна среда - Подходяща за украса на резервоари, аквариуми, болници за домашни любимци и др.

Подробни спецификации

Свързани продукти